PO NOVEM V ŠOLI LULAMO NA ZID

9.02.2007 ob 13:42

odtis.jpg Za deveto-šolce se bliža dan pomembne odločitve: Na katero šolo se bodo vpisali? Ob tej pomembni odločitvi jim priskočimo na pomoč. Danes smo imeli na šoli Informativni dan. Obiskali so nas težko pričakovani učenci iz okoliških osnovnih šol.

Učenci so dobili osnovne informacije, o študiju pomembne za vpis.

Pri tem se lahko opravičeno vprašamo:

Kakšni bodo ti naši novi dijaki?

Slučajno sem se nahajal v toaleti, in slučajno opazim, da mladi nadebudnež, s svojimi štirinajstimi leti, še ne pozna, kje se opravi mala potreba. Zadelo je poenostavil tako, da je lulal kar v kot, na zid.

Od presenečenja sem pozabil bodočega dijaka vprašati, kako daleč je neslo.

 • Share/Bookmark
 

40 komentarjev na “PO NOVEM V ŠOLI LULAMO NA ZID”

 1. jakob007 pravi:

  nm je dons šola odpadla ;)

 2. jakob007 pravi:

  grison, gnus. kako grdo od učenca

 3. jakob007 pravi:

  glede gimnazije. če mi bo šlo use po načrtih, grem najbrž na poljane :)

 4. GRiSON GRiSON pravi:

  Jakob, mislim da je to zelo dobra odločitev, če si tako prepričan tudi ti, in si si zadal cilj Poljanska gimnazija, te ne more nič več zaustaviti :D .

 5. mijau pravi:

  Ta učenec je najbrž slišal samo tisto, da ni dobro scati proti vetru. Morda bi se mu zjasnilo, da tudi v zid ni najbolj prav, če bi ga v zid sunil.

  Če bi nam to napisal, bi ti vsi ploskali.

 6. Big Gigant Head Big Gigant Head pravi:

  Ja, jaz sem že dolgo nazaj rekel, da je vsaka generacija hujša. Se spomnim ko sem bil 2gi letnik v gimnaziji, so me šokirali takratni fazančki. Ko sem bil četrti, je blo vse huje. Sedaj me pa to niti več ne čudi.

  Očitno “mlade nade” res vse bolj težijo k barbarizmu in nomadskem življenju, kot v človeški prazgodovini. Mislim da je na tem mestu pravi termin “deevolucija”.

 7. suxa suxa pravi:

  oh my dear god :) človek kar verjeti ne more :) Včasih so veljali 4. oz. zaključni lentiki za najhujše, zdaj pa se mi zdi, da so kar vsaki “fazani” hujši od prejšnjih…

 8. civka civka pravi:

  Opa, mogoče pa je imel fant grozno tremo na informativnem dnevu… saj pes se tudi polula, kjer mu je nabližje, ko ga je resnično strah… :mrgreen: Škoda, da nam nisi zaupal, kako so ti oči izstopile, ko si to videl… meni bi zagotovo ven padle! Samo če bi ga jaz videla, ga ta fantič ne bi poceni odnesel, zagotovo ne! :!:

 9. Anonimnež pravi:

  Polsušaj prijatelj mislim, da me sploh ne pozanš. Lahko bi te vprašal Grison ali si ti kdaj bil na Emi. Niti ne sanja se ti kako to izgleda v živo. Tuma v Sloveniji in ne veš sploh kako živiš. Malo poglej okrog sebe pa boš videl kako se živi.

  Pa še nekaj. Škoda , da sploh obstajaš ker te nihče ne pozna. Za drugič pa sprašuj mene kdo sem ne pa da sprašuješ druge

  POPO

 10. commonsense pravi:

  jaz pa mislim, da je ta “dijak” zrel za umetnostno akademijo. približno tako kreativen je bil tudi andy warhol, pa je postal SLAVEN!!!! (skoraj tako kot dajana)

 11. vlatka vlatka pravi:

  civka,

  sama sem tudi tako rekla. Če ne drugega, bi si fant zapomnil moje besede za vse življenje, sem ziher……., in nikoli tega več ne bi nredil, zagotovo.

 12. vlatka vlatka pravi:

  anonimnež.

  sorči, manjka ti nekaj vejic, da bi vedeli zakaj se gre. A si sploh razumel, kaj se tukaj piše?

 13. vlatka vlatka pravi:

  anonimnež,

  pa še to,

  vsi, večina, ki nas tukaj piše, imamo imena in stojimo za svojimi besedami. A ti, že kot “anonimnež” odstopaš od povprečja. kar pa e pomeni: niti, da si neumen, še manj pa umetnik.

  Pa si razlagaj po svoje.

 14. GRiSON GRiSON pravi:

  Anonimnež POPO, dobro, če si že namignil prijatelj, ti lahko sporočim, da te ne poznam, prav tako me nisi niti najmanj zanimal, razen, če ti nisi tisti, ki lula na stene. No, ko že sprašuješ, zakulisje pa prekleto dobro poznam, ker sem se profesionalno ukvarjal s tem poslom v živo. Vse zgleda, da si kar močno udaril v temo. Prijatelj Popo, vidim da te vsi poznajo, sem ponosen, da obstajaš, prav gotovo mi boš pokazal kako živeti. Vendar, če mi misliš povedati kakšno je nočno življenje, kako se najbolj zadeneš, kako nekomu razbiti gobec, kaj početi na partyju, kako zgleda pravo rožlanje z orožjem, si malo pozen, nič novega mi ne boš povedal. Da ne bo pomote, kdo hudiča pa si? Te sprašujem.

  POPO

 15. GRiSON GRiSON pravi:

  mijau, s sunkom v zid, bi prav gotovo dosegel svoj cilj, sem pa prepričan, da ministrstvo zadeve ne bi poploskalo. Imaš pa čisto prav, scati proti burji se ne splača.

 16. GRiSON GRiSON pravi:

  suxa, zadnja leta so dejansko dijaki prvih letnikov zelo problematični, kasneje v drugem letniku nekako spoznajo, da se jim kakor je mijau rekel ne splača proti vetru scat. Višji letniki, še posebno zaključni so veliko bolj odrasli, vsaj kar se obnašanja tiče. Vsekakor, ni fer, da bi zadevo posploševal in vse metal v isti koš. Ponavadi pri tem izstopajo bolj dijaki, iz družin nižjih slojev, nažalost.

 17. GRiSON GRiSON pravi:

  civka, prav gotovo grozna trema naredi svoje. Zdaj mi je saj nekaj jasno, vedno sem se spraševal od kje hudiča spušča, da je vedno v toaleti vse mokro po tleh? Me pa veseli misel, da to počne tudi doma ;) .

 18. GRiSON GRiSON pravi:

  commonsense, še ima čas da se premisli, no ja, za umetnostno gimnazijo, akademijo lahko še malo počaka. Dijak je na dobri poti modernega umetnika. Mogoče mu bo uspelo, kako obarvati urin, in na ta način doseči več plastno barvno sliko na steni. Vse naslikano samo v rumeni barvi, ne bi bilo tako zanimivo.

 19. GRiSON GRiSON pravi:

  vlatka, čez eno uho notri, čez drugo ven, še najbolj, še vedno zaleže lepa beseda in pohvala. Po drugi strani, pa ne vem kako naj ga za tako lulanje pohvalim in kakšno lepo besedo mu naj povem? Mogoče bo kljub vsemu malo bolj previden, in spoznal, da ga veliki brat opazuje.

 20. GRiSON GRiSON pravi:

  Anonimnež Popo, ni mi dalo, da mi prstki niso malo zasrbeli in sem poklikal, da te poiščem, kakšen znan kavelc si. Na žalost med nama ne obstaja nobena prijateljska vez, kaj šele, da bi nekoga spraševal o tebi. Našel sem tvojo stran http://www.korenof-lujzek.com/mnenje.php, lepo tudi z mailom si se predstavil romeopopo@email.si tvoj IP 86.61.96.29 This is the RIPE Whois query server #2. The objects are in RPSL format. Note: the default output of the RIPE Whois server is changed. Your tools may need to be adjusted. See http://www.ripe.net/db/news/abuse-proposal-20050331.html for more details. Rights restricted by copyright. See http://www.ripe.net/db/copyright.html Note: This output has been filtered. To receive output for a database update, use the “-B” flag Information related to ‘86.61.95.0 – 86.61.127.255′ inetnum: 86.61.95.0 – 86.61.127.255 netname: SIOL-NET descr: SiOL d.o.o. (Slovenia Online) descr: ISP in Slovenia descr: Cigaletova 15 descr: 1000 Ljubljana, Slovenia country: SI admin-c: SIT111-RIPE tech-c: SIT111-RIPE status: ASSIGNED PA remarks: Please send abuse & spam notification to abuse@siol.net mnt-by: AS5603-MNT source: RIPE # Filtered role: SiOL Internet Team – Ripe address: SiOL d.o.o. address: Cigaletova 15 address: 1000 Ljubljana address: Slovenia phone: +386-1-473-00-00 fax-no: +386-1-473-00-84 remarks: Please send abuse & spam notification to abuse@siol.net admin-c: VM439-RIPE admin-c: APP111-RIPE tech-c: ROK11-RIPE tech-c: MKO123-RIPE abuse-mailbox: abuse@siol.net nic-hdl: SIT111-RIPE mnt-by: AS5603-MNT source: RIPE # Filtered Information related to ‘86.61.0.0/17AS5603′ route: 86.61.0.0/17 descr: SiOL.SI, Provider Aggregated Block descr: SiOL d.o.o. descr: Internet Service Provider in Slovenia descr: http://www.siol.net origin: AS5603 remarks: Please send abuse & spam notification to abuse@siol.net mnt-by: AS5603-MNT source: RIPE # Filtered

  Vendar mi še ni jasno kaj naj bi midva imela skupnega?

 21. GRiSON GRiSON pravi:

  Big Gigant Head, Nekdo je prav gotovo kriv za tako stanje, dijaki se čedalje bolj zavedajo samo svojih pravic. Na svoje dolžnosti pa največkrat pozabljajo. Ravno tako ni pravega orodja, da bi z njim uspešno preprečeval barbarizem. Se bojim, da bojo v kratkem zapele tudi pištole.

 22. Mijau pravi:

  Grison, kolikor sem razumel napisano, se takrat v stranišču ni nahajal nihče drug razen tebe in poscanca. Zakaj pri hudiču bi moral imeti ministra za pričo, če bi ga mimogrede butnil ob steno? Bila bi le njegova beseda proti tvoji (če bi seveda bil tako predrzen, da bi zatožil, kar pa je zelo malo verjetno).

 23. GRiSON GRiSON pravi:

  Mijau, ne, ne, bili so tudi njegovi, sovrstniki iz moje vasi, vendar so se tudi oni zgražali nad tem dejanjem. Saj ne mislim, da so vsi enaki. Nekatere moram pohvaliti, pravzaprav jih imam vse po vrsti po svoje rad, se dobro zastopimo. Včasih jih tudi zagovarjam, še posebej, če gre za nedolžne spodrslaje, kateri te od srca nasmejijo.

 24. commonsense pravi:

  kaj pa če imate na robu vasi kakšno hišo, kjer nimajo stranišča in se fant preprosto ni znajdel?če pa je umetnik, in bo poslušal tvoj strokovni nasvet- naj pije veliko pesinega soka, pa bo tudi barve zadel.zid pa že itak zna…:mrgreen:

 25. vid pravi:

  grison, glede tega, da to ni ravno prijetno, da se v šoli polulajo, kar v zid … ampak vedno si za štose :mrgreen:

 26. vlatka vlatka pravi:

  grison,

  lepa beseda lepo mesto najde – pri lepem. Če ti vržeš seme na skalo, sigurno ne bo obrodilo. Če pa ti vržeš kamen v skalo, se bo ta zagotovo razbil. (Enako z enakim – verjemi, da deluje…)

 27. barbiblond barbiblond pravi:

  Je vsaj jasno, kako nujno je potrebna gimnazija (Nekateri) se bojo vsaj lulat naučili na pravo mesto.

 28. vlatka vlatka pravi:

  barbiblond,

  če bodo imeli lulčka, kaj pa drugi(e) ???

 29. GRiSON GRiSON pravi:

  commonsense, joj, upam, da tvoj komentar ne bo nihče opazil. Ko sem se poročil, smo kot se to spodobi, na fantovščini pili refošk. Poleg dobre volje, je bil rezultat fantovščine čistol rdeč sekret. Vse rdeče, in če pomislim, rdeči zidovi, pa čeprav umetniški, ne bi šlo.

 30. GRiSON GRiSON pravi:

  vid, saj bi se zjokal, pa tudi to ne bi pomagalo, mogoče bi pomagalo objemčanje, Pero Lovšin pravi: Samo en objem mi daj, pa bo vse tako kot prej ;) .

 31. GRiSON GRiSON pravi:

  Vlatka, nekatere oljke samo na skalah dobro obrodijo ;) , samo ne zastopim zakaj jih tepejo, ko obrodijo ;) .

 32. GRiSON GRiSON pravi:

  barbiblond, pa naj kdo reče, da šola ne vzgaja otrok. Včasih so sicer to nepomembne stvari, če pa nekoga naučiš kako se lula, smo prav gotovo veliko dosegli.

 33. commonsense pravi:

  grison, zakaj pa ne rdeči zidovi? viva la revolucion!

 34. GRiSON GRiSON pravi:

  commonsense, razen informacijske revolucije so bile vse revolucije preveč krvave, ne maram imeti krvavih rok, razen če se po nerodnosti urežem.

 35. vlatka vlatka pravi:

  grison,

  ker mislijo, da bodo s tepežem dale vse od sebe ;)

 36. commonsense pravi:

  vlatka, kot po navadi sem pazljivo prebral vsako tvojo črko. ali si tam nekje zgoraj svetovala grisonu, naj meče seme na skalo, če noče, da bi obrodilo????nič novega pod soncem, to smo znali ko še ni bilo ne vem kakšne kontracepcije…..

 37. vlatka vlatka pravi:

  commonsense,

  govora je bilo o oljkah ;) ;)

 38. commonsense pravi:

  vlatka, tisto so koščice…….

 39. vlatka vlatka pravi:

  commonsense,

  kar s grisonom se zmeni, on je rekel, da na skali zraste ;) ;) , še enkrat pazljivo preberi :)

 40. GRiSON GRiSON pravi:

  Zgleda, da imajo tudi naše skale v sebi vitamine ;) .

Komentiraj