Vlatka rabe pumuć

13.09.2007 ob 20:10

Da ne bo pomote. To pišem jaz, Vlatka, s Grisonovega bloga. Ker je u muj računalnek hitla šajeta. Če prevedem, je to to: v moj računalnik je udarila strela. Pa ne direkt. Prej je hitla u susedou kamin, ma kaj, ki ja anka mana naredila škudo. In zdaj sen braz  računalnika,  in vas, ki mi doste manjkasta.

Torej: stvar je sledeča. Neke noči je grmelo ko sto hudičev. In so strele udarjale vsepovsod. In ena, ki mora priti tudi v pasjo vas, to je Dekane, je udarila nekje v bližini. In je udarila v “Telemachov kabel”, tako, da je prišla tudi do mojega računalnika in naše televizije. Ker imam “telemachov internet”, ki sem ga pred časom toliko hvalila, ga niti strela ni zgrešila.  In naše televizije. A ker je televizija naša, ji je prizanesla. Ker je računalnik samo moj, pa ga je onesposobila tako močno, da ga lahko samo gledam. (Sem ga že podarila mojemu grisonu, ki jih zbira, ha, ha…)

Ker sem pa brez denarja, a računalnik potrebujem tudi v druge namene, se sedaj s prošnjo obračam na vas, da bi mi kaj prispevali. Brez računalnika mi živeti ni. A ker sem “veleposestnica”, imam par tisoč metrov zemlje   :lol:   sem se odločila, da to svojo veleposest prodam.  In ko jo prodam, se vam sigurno oddolžim. To bo sicer trajalo nekaj časa, a verjemite, da vam bo poplačano.  Kdor meni naredi dobro, se mu stokrat povrne. Resnično.

No, če imate prihranjenih kaj cekinov, mi jih pošljite in vam bodo stokrat povrnjeni. Jaz si pa bom to  zabeležila in vas prijetno presenetila, ko boste to najmanj pričakovali.

Lahko  mi pošljete na naslov: Vlatka Kozlovič, Dekani 133, 6271 Dekani ali pa na račun:  Abanka, 05100 – 7006323165. Vsakega cekina bom vesela.

In obljubim vam, da vam ne bo žal.

Ker vem, da je v slogi moč,  računam na vas.

P.S.

Sedaj bom videla, koliko vas je resnično v hlačah.  Če boste poslali več kot potrebujem, pa naredimo piknik na naši njivi. Velja? (In itak, da nekega dne naredimo piknik na naši njivi, samo, da prodam mojo posest.)

Z  ljubeznijo, vaša Vlatka.

 • Share/Bookmark
 

11 komentarjev na “Vlatka rabe pumuć”

 1. Vlatka rabe pumuć | http://www.blogarija.com pravi:

  [...] Vlatka rabe pumuć Da ne bo pomote. To pišem jaz, Vlatka, s Grisonovega bloga. Ker je u muj računalnek hitla šajeta. Če prevedem, je to to: v moj računalnik je udarila strela. Pa ne direkt. Prej je hitla u susedou kamin, ma kaj, ki ja anka mana naredila škudo. In zdaj sen braz  računalnika,  in vas, ki mi […] [...]

 2. Moj obroč » Pomagajte Vlatki pravi:

  [...] Vlatki  je “šajeta” udarila in uničila računalnik. Zato ji pomagajte, da bo lahko z nami. [...]

 3. sem ali nisem … SAMA? » Pomagajmo Vlatki! pravi:

  [...] ne znam narediti une “ta lepe povezave”, bom uporabila kar svoj star način: http://grison.blog.siol.net/2007/09/13/vlatka-rabe-pumuc/ No, tam si lahko preberete, kaj se je zgodilo naši blogerski prijateljici Vlatki in kaj vas/nas [...]

 4. Tretji Kamen Od Sonca » » Prostovoljni prispevki za _potrebne_ pravi:

  [...] Vlatka rabi denar za nov računalnik. [...]

 5. Moj obroč » Ko nekdo rabi pomoč! pravi:

  [...] edini možni izhod, ki ga tisti, ki to pomoč potrebuje uporabi. Takšen primer je naša blogerka Vlatka, ki se je obrnila na svoje blogersko okolje s prošnjo, da se ji pomaga. Kako hitro se najdemo, na [...]

 6. drmagnum drmagnum pravi:

  Lep pozdrav! Povem ti lahko, dasam nimam težav. Jih pa je bilo pred časom kar nekaj, ki pa jih je Siol omenil v enem izmed svoji obvestil uporabnikom. Želim, da težave, čim preje odpraviš. Kontaktiraj Admin-a od Siola.

 7. webmaher pravi:

  za vse: kar se tiče blogov na SiOlovi strani so počasni že več kot mesec dni in to odgovorni dobro vedo…ostale strani na portalu v večini primerov delujejo tip top…problemi so samo z BLOGI….

 8. likard37 likard37 pravi:

  Lep pozdrav po dolgem času. Meni se vse vključno z blogi čisto lepo odpira in se mi zdijo tvoje težave kar malo čudne. Mislim, da moraš zahtevati, da ti to popravijo, saj imaš menda za svoj denar zagotovljeno neko hitrost prenosa ???

 9. webmaher pravi:

  @likard37 verjetno nisi na blogih vsakih pet minut in očitno imaš srečo :-)

 10. maik pravi:

  I just wanted to say WOW!a

 11. Tretji Kamen od Sonca » Blog Archive » Prostovoljni prispevki za _potrebne_ pravi:

  [...] Vlatka rabi denar za nov računalnik. [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !