V ČAST MARTINU

19.09.2007 ob 18:35
  Big river man
strel_martin.jpgluč

Lahko bi tudi rekel Strel naš Slovenski ponos.

Martin Strel je 53 letni maratonski plavalec in je postavil 4 svetovne Guinness rekorde v maratonskem plavanju:

 1. Donava leta 2000, 3012 km

 2. Donava leta 2001, 507 km – plavanje NON-STOP

 3. Mississippi leta 2002, 3798 km

 4. Yangtze leta 2004, 3991 km

 5. Amazonka leta 2007, 5268 km

 

Dosegal je tudi veliko drugih podvigov, vendar zgornji presegajo vse meje človeškega napora.  Saj ni važno kako mu gre angleščina, naredil je nekaj kar še dolgo ne bo uspelo kakšnemu našemu vrlemu slovenskemu politiku. Kot zanimivost naj omenim, da Martin kot se to za dobrega Slovenca spodobi spije na dan 2 litra vina. Cviček mu dobro pomaga v  teh nadčloveških podvigih, medtem ko se pri tem  igra z svojim življenjem.

Čast in slava temu korenjaku!

 • Share/Bookmark
 

10 komentarjev na “V ČAST MARTINU”

 1. Dajana Dajana pravi:

  Kam pa gresta? Rada bi namreč, da bi naredili alternativo Siolu. Če imaš kakšne ideje, se oglasi prosim: http://vivastar.si/dajana

 2. yang pravi:

  Hello%21%5E

 3. commonsense pravi:

  grison, moram priznati, da ne vem, za kaj gre. internet imam pri siolu,čez adsl telefon. vključim računalnik, internet (traja nekaj sekund, 2, ali3), nato google (ta se mi tu in tam zablokira, ne vem zakaj, sicer traja spet nekaj sekund), nato grem na blogos (je med zaznamki) in razen redkih izjem, se mi pojavi blogos v cca 5 -10 sekundah. računalnik je 4 leta star laptop, nič posebnega, me včasih zajebava, ampak s siolom nimam problemov. ali je morda pri tebi s kablom kakšen problem, morda ti sosedovi mački lulajo na kakšno stikalo,kaj pa vem.mogoče ti laufa cel kup drugih programov, medtem, ko nalagaš blogos, kaj pa vem. je tebi jasno, zakaj pri meni gre, pri tebi pa ne?

 4. commonsense pravi:

  tudi moji komentarji se pojavijo takoj, prav tako moji posti.res pa je, da hitro izginejo s spiska novih objav, to pa najbrž zato, ker redko kdo komentira- najbrž me publika že pozna kot zelenega psa, in ko vidijo “commonsense”, se razbežijo kot zajci. :)

 5. commonsense pravi:

  ko smo že pri tem, ali bi mi znal po kmečko razložiti kako narediti, da vidim, ali moje poste sploh kdo bere, pa ne komentira?

 6. alkg pravi:

  Pretty nice site, wants to see much more on it!

 7. sara pravi:

  Nice+looking+site.%2D

 8. GRiSON GRiSON pravi:

  Dajana

  Poskusil sem na http://grisson.wordpress.com/ in mi stvari dobro delujejo, odziv je enkraten, brez nepotrebne jeze, nemoteno delam naprej. Res da sem reševal nekatere tekoče stvari in sem malo zaspal pri pisanju. Počasi se stvar normalizira, včasih smo rekli gremo v nove zmage. Če pa dobim asociacijo na kakšno zadevico, ponavadi temu sledi ideja. Kaj več narediti, še nisem dorasel. Lahko pa pade, kakšna ideja ;) , ponavadi mi čas prinese želeno odločitev.

 9. GRiSON GRiSON pravi:

  commonsense

  Občudujem tvojo tehniko, vendar opažam, da si se močno pokvaril. Tvoji prispevki kar dežujejo po tekočem traku. Človek nima niti toliko časa, da bi se zbral in nekaj kvalitetnega napisal v komentar. Članki so tako strogo raziskovalno napisani, da moji mali možgančki potrebujejo vsaj pol ure, ponavadi pa več, da premeljejo napisano. Včasih je bilo bol pri tebi veliko bol enostavno, si napisal post in te kar nekaj časa ni bilo na spregled. Imaš pa začuda zelo dober spomin, spoštovanja vredno ni kaj ;) .

  Moja kmečka pamet pravi: beri pof….. navodila, vendar tudi sam ne prisegam na njih. Največkrat grem z glavo skozi zid, če je zid mehkejši mi celo uspe priti na drugo stran. V tolažbo le toliko: kot zna le moja kmečka pamet, vem le to, da ti edino števec obiskov lahko pove koliko je tistih ki niso komentirali na tvoj post. Vendar števec šteje tudi vse ostale, ki so komentirali ali pa tudi tebe ko odpreš svoj post. Seveda pa se vse te zadeve, ki bi jih ti želel videti ves čas zapisujejo na SiOL-oven serverju. Oprosti če sem te razočaral, vendar pa vseeno, če rabiš kakršno koli pomoč, pokorno javljam, da sem ti vedno na voljo.

 10. vlatka vlatka pravi:

  grison,

  potrpljenje je božja mast. A ubogi tisti, ki se z njo maže.

  Ker te poznam, vem, kaj delaš. In vem, da si profi. Zato tistim, ki to niso, lepo oprosti. :)

Komentiraj