ZA TIGRI PRIDEJO PASTIRJI

20.09.2007 ob 07:47
  Včeraj smo dobili obisk
grison-pastir.jpg xx

Na naši luči je pristal

naslednik dinozavra v mini podobi. Upam, da so pol toliko nevarni kot tigrasti komarji. Tudi oni še vedno kolovratijo naokoli. Saj ni čudno, pri tolikem dežju so se tudi kačji pastirji razbohotili. V naslednjih dneh lahko pričakujemo invazijo teh velikih bratov.

Lahko pa ignoriram novico in počakamo kaj bo. Vremenarji so obljubili lepo vreme, če bo zima zopet mila, nam bo naslednje leto zopet nekaj falilo.

Vendar moj namen ni bil napisati kaj se dogaja v moji hiši. Veliko več se dogaja že nekaj dni na parkirnem mestu pred pokopališčem Dekani. Parkirišče je namreč namenjeno za parkiranje avtomobilov. Te dni je namenjen kosovnemu odvozu in krajani veselo prinašajo staro šaro, ki jo ne potrebujejo več. Pri tem pa imajo glavno in poglavitno vlogo Strojanovi. Čeprav so brez izobrazbe in šol Strojanovi namreč dobro vejo, kaj narediti z odpadnim materialom. Še preden krajani pripeljejo nesnago do mesta, so že v akciji Strojanovi, tako da stari znanci prejšnji zbiratelji poštarji, niti ne pridejo na vrsto.

Tu velja zakon močnejšega, Strojanovi imajo velike kombije, s seboj celo družino. Za nameček, če slučajno zmanjka dela na parkirnem prostoru, pa starosta pošlje otroke po vaških hišah prositi denar.

grison-odvoz.jpg

 

 • Share/Bookmark
 

4 komentarjev na “ZA TIGRI PRIDEJO PASTIRJI”

 1. nada pravi:

  Janeza Janšo večina državljanov ne razume prav dobro,vizavi g. Janeza Drnovšeka, ki ne razume večino državljanov oba pa sta nosilca naše blaginje, ki rada postrežeta z podatki:.

  Pred 20 leti je bilo registriranih 500.000 vozil danes jih je 1.300.000 pred 20 leti je bilo 500.000 registriranih lastnikov nepremičnine danes jih je 1.800.000….ni slaba ta statistika obeh o nacionalnem uspehu he,he….

 2. Santos pravi:

  Očitno imamo v naši dragi državi kar nekaj problemov. Še vedno ne znamo poiskati virov za gradnjo naših avtocest. DURS pa nam veselo pošilja položnice-obvestila na dan 31.8.2007-in to konec oktobra,tudi za vse tiste z 0,00EUR(država ni nič dolžna nam-mi pa nič njej :-) ).

 3. GRiSON GRiSON pravi:

  nada

  Vse kaže na to, da je težko biti z njimi na isti valovni dolžini. Statistiki pa tudi navsezadnje ne moreš zaupati ;) . Lahko si jo na zelo enostaven način prikrojiš.

 4. GRiSON GRiSON pravi:

  Santos

  Če mene vprašaš, senilnega butlna, ti takoj poiščem tistega, ki je pripravljen graditi avto cesto v Sloveniji. Ob enem pa bi bil še veliko bolj poceni ;) . Prepričan sem da Zidar & Co. že ni pravi naslov. Očitno DURS ne skrbijo stroški pošte, kaj misliš kdo jih plača? DURS prav gotovo ne, sicer bi bili malo bolj gospodarni.

Komentiraj