CORUPTED SIOL & CRNKOVIČ Co.

18.10.2007 ob 18:55

No, končno se je tudi Čivka odločila, da  zapusti Siolov blog. Med drugimi zapušča blog tudi Vladka, no pa še moja malenkost bo presedlala nekam drugam. Upam, da boste tudi vsi ostali tako pametni in nekaj ukrenili. Tule pa lahko prečitate njen post:

Zdaj takole je… Od mene za vse vas, ki me prebirate, iskreno in iz srca:  odločila sem se, da preneham pisati na blog.siol.net-u. Že kar nekaj časa opažam stvari, ki mi niso všeč. Ja, lahko bi vpila in pisala kritike…  pa nisem tak tip človeka. Ker vem eno: tisti, ki imajo niti v svojih rokah, jih bodo držali še naprej. In bodo še naprej delali po svoje. In bodo še vedno šli za svojim »PRAV-om«. In pri tem svojem pametovanjem srali po glavah drugih.  Hvala bogu.  Vlatka ve, da imam navado reči: »kakor komu drago«. In tako razmišljajo tudi na blog.siol.net.  In ker meni JE drago v kaki družbi se nahajam, odhajam. 

Katarina je super napisala: »Ni mi prijetno biti v tem govnu, ki ga jaz ne ustvarjam, sem pa del njega, ker sem v “družbi” teh, ki ga ustvarjajo, torej na www.blog.siol.net. »

Njeno razmišljanje je zelo zelo podobno mojemu! Če želite si lahko preberete kaj je napisala:   http://katarina.blog.siol.net/2007/10/06/should-i-stay-or-shoul-i-go-iz-wwwblogsiolnet .Ona je razmišljala jaz pa sem se odločila, ker sem že kar nekaj časa v sebi čutila nezadovoljstvo. Dokončno odločitev pa sem potegnila, ko sem prebrala Dejanovo razmišljanje http://kaloh.blog.siol.net/2007/10/03/dronyx-protestno-zaprl-svoj-blog-bo-edini/#comments .

In na koncu ne smem pozabiti na Dajanino tuljenje »volkovom« ! Vseh njenih linkov vam enostavno ne morem nalepiti, jih je preveč! Nisem pa se odločila zaradi njih ampak izključno zaradi sebe! Res da se nisem vtikala v vsak »drek«, ki se je mešal na blog.siol.net-u.  Ampak to še ni pomenilo, da sem se z vsem strinjala! Enostavno ne želim izgubljati energije ali povedano drugače: »ne želim metati biserov svinjam«.

Grem naprej svojo pot z svojim razmišljanjem. Bloga ne bom brisala niti zapirala, enostavno ga bom pustila. Nikoli ne veš, kdaj še komu kaj prav pride, a ne? Pisala pa bom še naprej, samo drugje. In odhajam veselega srca. Vem, da sem orala svojo ledino in to dobro, iskreno in z veliko ljubezni pomagati človeku razumeti življenje. Tisti, ki ste me radi brali, nič bati, zagotovo me boste našli kje drugje in druženje se bo nadaljevalo. Še boljše in pozitivna energija in optimizem bosta tekla še bolj veselo! In vse vas, ki vas rada prebiram, bom prebirala še naprej, brez skrbi! Tega čudeža »blogovskega prijateljstva« se ne da kar tako zatreti J in uničiti! To ni slovo, je samo nov začetek! Vsem ostalim pa želim veliko veliko dobre volje in predvsem dobrih postov!

PS Kaj čakate!

 • Share/Bookmark
 

16 komentarjev na “CORUPTED SIOL & CRNKOVIČ Co.”

 1. CORUPTED SIOL & CRNKOVIČ Co. | http://www.blogarija.com pravi:

  [...] CORUPTED SIOL & CRNKOVIČ Co. No, končno se je tudi Čivka odločila, da  zapusti Siolov blog. Med drugimi zapušča blog tudi Vladka, no pa še moja malenkost bo presedlala nekam drugam. Upam, da boste tudi vsi ostali tako pametni in nekaj ukrenili. Tule pa lahko prečitate njen post: Zdaj takole je… Od mene za vse vas, ki me prebirate, iskreno in […] [...]

 2. likard37 likard37 pravi:

  Dobro si se potrudil, grison. Lep izračun. Aja, ko bođ odhajal v eksotične kraje, ti priporočam all inclusiv varianto. Saj veš, da ti ni treba misliti na malemkosti. LP

 3. Santos pravi:

  Odlični primerjalni izračuni-se pa sprašujejem kako naša vlada oz. statistični urad izračuna podatke o povprečni plači. Mogoče vzamejo kar aritmetično sredino med 4000€ in 600€. Sem se kar malo zamislila nad tem izračunom. lp

 4. Santos pravi:

  Odlični primerjalni izračuni-se pa sprašujejem kako naša vlada oz. statistični urad izračuna podatke o povprečni plači. Mogoče vzamejo kar aritmetično sredino med 4000€ in 600€. Sem se kar malo zamislila nad tem izračunom. DENAR, DENAR, KAJ PA ČE BI KRADLI-pod ta naslov sem mislila komentirat-očitno sem na področju informatike polpismena. Se opravičujem

  lp

 5. majakrizaj pravi:

  Si me prav prešerno nasmejal…….in pomisli kakšne stroške imam šele jaz z štirimi mulci na UN. O ja, zmorem… tako, da garam v tujini pri -27 do + 45 stop. na terenu, doma plačujem pa davke…za tiste ki si v državnih firmah odobrijo visoke odpravnine…..

 6. GRiSON GRiSON pravi:

  MajaKrizaj

  Saj me poznaš, malo za šalo malo za res. Širi je več kot 1, meni je včasih že ena čez rob, kaj šele tvojih štiri. Takole se zmeniva, pošli jih na počitnice k meni, ti bo vsaj tistih sedem dni malo odleglo. Ali pa sem pretiraval, saj ni tako hudo.

 7. GRiSON GRiSON pravi:

  Santos

  Mala SiOL-ova zmeda, pa nič zato, saj se razumemo. Statistiko si resnično lahko malo prikrojimo ;) , Statistični urad je pravi mojster za te zadeve :D .

 8. GRiSON GRiSON pravi:

  likard37

  Izračun z mojo plačo je čisto v redu, ampak če ti prizmam, so v ozadju vedno še kakšni skriti stroški, tako da sem malo prekratek za eksotične variante. Vendar tudi to pride na vrsto :D .

 9. kamper kamper pravi:

  Predlagam,da država obsodi vse državljane z minimalnim osebnim dohodkom na dolge zaporne kazni,ker so sigurno kradli da so lahko preživeli.Jaz bi v tem primeru dobil dosmrtno he he.

 10. vlatka vlatka pravi:

  oooo, grison,

  tebi se pa godi. :) :) .

 11. GRiSON GRiSON pravi:

  kamper

  Dober predlog, ali misliš da je v zaporih še dovolj prostora?

 12. GRiSON GRiSON pravi:

  Vlatka

  Če mi kdo kaj primakne se ne pritožujem ;) .

 13. kamper pravi:

  GRiSON:niti približno nebi bilo dovolj,pa tudi predlog ne bi sprejeli,kdo bo pa potem delal za te debele riti :smile:

 14. vlatka vlatka pravi:

  grison,

  no, ti bom pa jaz kaj primaknila ;) ;)

 15. GRiSON GRiSON pravi:

  kamper

  Baje so naši zapori, podobni luksuznemu hotelu, lep oddih ni kaj. Sam še nisem bil tam, moram potrkati, za vsak slučaj ;) .

 16. GRiSON GRiSON pravi:

  Vlatka

  Si dobrodošla, saj imaš polno … ;) .

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !