DAJMO CESARJU KAR JE CESARJEVEGA

17.11.2007 ob 18:56

Dekani

grison_elektro.jpg

 

V Dekanih prav za prav ni nič novega. Jadranski nogometaši na domačem terenu, še naprej izgubljajo. Seveda žoga je okrogla, in če te zadene boli. Še bol bolijo pa podražitve, ki te vedno znova udarijo po žepu. Da pa se nam obeta podražitev, že tako drage

elektrike, to že vrabci čivkajo na strehi. Kaj bomo imeli od podražitve mi potrošniki. Bo mogoče elektrika boljše kakovosti, bodo žarnica močneje svetila? Pri vseh hudamanih hudičih, od te podražitve si pri tem edino država mane roke. Predam se, ne bom protestiral, naj gre cesarju kar je cesarjevega. Jaz pa si naredim svojo domačo elektrarno. Pred dnevi je v Dekanih Elektro Primorska na hitro zgradila svojo hišico v cvetju. Se pravi, Elektro Primorska nam obeta boljše čase. Elektrika bo. Ali se bo zopet dogajalo, kot je bilo to v njihovi navadi. Že samo, da je nekdo malo bol prdnil, je to pri nas povzročilo izpad elektrike. Da pa je bila stvar še bolj zabeljena, se je mrk zgodil tudi po trikrat v eni sami uri. Da zadeva ne bi bila tako črnogleda, sem si vedno dejal, no bom pa z redukcijo malo privarčeval. Če lahko gre kaj narobe, bo narobe tudi šlo. Verjetno nas presenečenja še čakajo.

 • Share/Bookmark
 

17 komentarjev na “DAJMO CESARJU KAR JE CESARJEVEGA”

 1. vlatka vlatka pravi:

  grison,

  za sveče imamo dovolj. Za toploto bova poskrbela :oops: , za kuhanje pa bomo uporabljali plin. :D :D

 2. commonsense pravi:

  “Že samo, da je nekdo malo bol prdnil, je to pri nas povzročilo izpad elektrike” griso, sam si si kriv, v močvirju bi ostal, tam ne jedo toliko paštafižola.

 3. GRiSON GRiSON pravi:

  Vlatka, za elektriko se bo podražil še plin, potem pa še sveče, ne rečem kurjava bo pa zastonj ;) .

 4. GRiSON GRiSON pravi:

  commonsense, pri povzročanje izpada elektrike bol smrdi po popravilu dotrajanih naprav in manj po natepavanju fižola ;) .

 5. zdravje pravi:

  Grison, vsaka stvar je za kaj dobra. Izpadi elektrike, manjši računi :-)

 6. GRiSON pravi:

  Zdravje, tako tudi Vlatka pravi, pa čeprav gre vse še tako slabo.

 7. zdravje pravi:

  Grison, :-) :-)

 8. Muki Muki pravi:

  Kot kaže ste ostali zahakljani v času Juge in famoznih redukcij. Mogoče ni slabo. Vse pa pozivam, da enkrat letno (ne ponoči :) ) – za izboljšanje družinskih vezi in umiritev življenskega tempa – ne uporabljate električne energije. Zna biti zelo prijetno.(vsaj 12 ur)

 9. GRiSON pravi:

  Muki, tele redukcije so včasih prav zoprne. Nič hudega sluteč klikaš na računalniku, potem pa kar na enkrat tema. In izgubiš vse kar si do takrat naredil. Da je nesreča še večja, ravno takrat ne shraniš narejenega med delom. Za umirjanje, pa imamo vsak dan prižgano svečko v kuhinji :D .

 10. Santos pravi:

  Mene še najbolj zanima, kako bo z nakupi el.energije na trgu. Sedaj mi je jasno zakaj si nas spraševal, če verjamemo v duhove :) A v Dekanih straši?

 11. vlatka vlatka pravi:

  grison,

  malo več fižola bomo jedli in proizvajali plin, pa bomo imeli elektrik zares zastonj ;) ;)

 12. vlatka vlatka pravi:

  santos,

  ti kar jaz odgovorim: ja, v Dekanih straši ;) )

 13. mijau pravi:

  Zanimivo, Vlatka je zadovoljna, da je le za sveče. Grison, ali je to kritika, ki leti na te?

 14. GRiSON GRiSON pravi:

  Mijav, se ne dam, temu bi se prej reklo samo kritika. Pri meni ponudba velja vsak dan, in sem na razpolago. Še več vedno ji dam na voljo njenih pet minut. Če je čez deset minut ni, po eni uri ne velja več.

 15. GRiSON GRiSON pravi:

  Vlatka, pri meni fižol ne deluje, mogoče bi poskusil z Red Bull-om, ti da krila, letiš, se pravi, če ga popiješ mora v sebi imeti nekašen plin.

 16. Santos pravi:

  Vlatka, zato se na poti nikoli ne ustavim v Dekanih-bo res držalo, da je nekaj na tem “strahcu”.

 17. GRiSON GRiSON pravi:

  Vlatka, ponoči in podnevi ;) .

Komentiraj