ČRNA ŠKATLA

25.06.2008 ob 05:29

DEKANI-PASJA VAS

akismet_blackbox1.gif

Moj Akismet je pravi genij, ujel že 4,904 spamov, od kar sem ga prvič nastavil na blog. Brez njega bi se prekleto namučil z brisanjem komentarjev in nadležnih ponud. Akismet odlično opravlja svoje delo, poskrbi da so vsiljivci varno ujeti v moji bazi in čakajo na svojo usodo. Ves spam iz baze lahko izbrišem z enim klikom. Enostaven postopek, pri tem pa moram le paziti , da ne izbrišem kakšnega od komentarjev, ki so bili pomotoma premanjeni med spam. Kasneje se ne da zbrisanega razveljaviti. Ima še eno dobro lastnost, spam se samodejno izbriše po 15 dneh, tudi če ga ne brišem sam.

Danes je bilo zopet identificiranih 44 komentarjev, in označenih kot spam. Kaj vse mi neznanci ponujajo: posojilo na banki, medicinsko pohištvo seveda z brezplačno dobav iz Amerike, poceni Tramadol tablete, Cialis za spolno aktivnost, sanjske avtomobile, Phentermine shujševalne tablete brez recepta, obvezno avtomobilsko zavarovanje, Soma mamilo prašek, modre tabletke Viagro. Ostali pa me pozdravljajo in čestitajo za dobro stran.

grison_akismet.png

Lahko samo rečem, hvala Akismetu, da mi nekateri preveč ne težijo.

Danes sem hotel vsiljivce zbrisati, toda lejga zlomka, ne morem naložiti akismet – admin. Vsi nesramneži skupaj bodo ostali še 15 dni in samo zasedali prostor.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !