IGRA SIOLA

15.10.2013 ob 09:24

Lej ga zlomka, sem mislil, da je pri hiši dobro imeti, blogarja ki ima daleč največjo frekvenco obiskanosti, od ostalih posladkov dneva in fa-king-ov. Čeprav dnevno nekateri osebki lansirajo tudi po več 5 postov na dan, Vlatki niti do kolen ne segajo. No, vsaka šola nekaj stane, spoznal sem da Siol, ni mojega kalibra in zelo drugače razmišlja. Če pogledam statistiko klikanja, (glej slika),

vidim da Vlatkin blog dobro kotira. Kaj je potem botrovalo, da se je Siol tako radikalno odločil in kenslal eno najbolj brano in komentirano blogerko. Vse kaže, da je prisotno sovraštvo in zamera nekaterih vodilnih Siolovcev, ki so zakrivili tako nespametno dejanje. Njihova nizka čustva bi se morala naučiti odpuščati in biti za vzor nam ostalim nepomembnim janezsom in črnokovičem. Nekoč na tabli vedno prvo mesto: vlatka.blog.siol.net, danes postavljen blog v škavace. SIOL, kar ste naredili, sledi kazen. Kakšna bo ta kazen, naj ostane presenečenje in skrivnost.

http://www.publishwall.si/vlatka/post/84189/vlatkablogsiolnet

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev na “IGRA SIOLA”

 1. vlatka pravi:

  Moj blog je zelo dobro kotiral do dne, ko sem napovedala, da se selim na PW. Pa kljub temu, bi tudi tam objavljala. Vsaj povezave, da me ljudje berejo.

  Torej, bi ljudje prišli najprej na Siol, potem na PW. Volk sit in koza cela.

  Hvala za objavo, mzn.

 2. GRiSON pravi:

  nič ne pomaga če si nezaželjen …

 3. stecaj pravi:

  aahahahaha kaj ga dela

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !