Nekje je bilo zapisano o SDS:

23.08.2014 ob 09:57

Rupar – obsojen zaradi goljufije.

Gomboc – obsojena zaradi ponarejanja, v postopku zaradi pranja denarja, sestrična iz ozadja, sama lahko izda potrdilo za katerokoli fakulteto.

Marinič – obsojen zaradi goljufije.

Časar – obsojen zaradi več milijonske goljufije.

Turk V. – največji slovenski črnograditelj.

Hrvatin – pravnomočno obsojen, kljub temu ga Černač vzame v službo.

Lovšin – obtožen oškodovanja Interevrope v Rusiji.

Raščan – več kot trideset milijonska goljufija.

Tanko – na Plinovodih zaposlili svojega sina, brez ustrezne izobrazbe.

Vodušek – izvajal fiktivne posle in izsiljeval.

Brezigarjeva – na tožilstvu zaposlila svojega sina, leta in leta pod preprogo pometala zadeve zoper Majerja zaradi tega nikoli pravnomočno obsojena.

Janša R. – 17 let je živel v črni gradnji, legaliziral Černač po hitrem postopku, v postopku zaradi pranja denarja.

Janša I. J. Majer – uničil Slovenijo, žalil, hujskal, pravnomočno obsojen kriminalec, v odhodu v zapor, v postopku zaradi pranja denarja.

Leljak – prestal zaporno kazen, obsojen večkratni goljuf.

  • Share/Bookmark
 

3 komentarjev na “Nekje je bilo zapisano o SDS:”

  1. poravnava odškodnina pravi:

    Ah ,.. ta slovenija ,.. boljše jo zažgat !

  2. Nevenka pravi:

    Ja, kar zanimiv nabor naših desnih perlic. Sem po dolgem času prišla pogledat na blogos in sem prav vesela, da si oživel.

  3. fuga pravi:

    Komaj da se še kaj oglašam na blog-strani, a to je čisto v redu. Iz sebe spravljam gnev po upokojitvi češ, kakšno ničvredno delo sem opravljal v svoji štiridesetletni karieri, da sedaj lahko dobim vsako leto k penzionu tudi regres. O tem se bom moral še razpisati a šele potem, ko bodo črne misli nekoliko izzvenele. In komu so namenjeni taki odmevno-sporni problemi, zaradi katerih se nič ne naredi. Korupciji, pranju denarja, odnosom, ki jih starejši, z nekoliko socialistično moralo ne razumemo več, in res, v taki družbeni katatoniji se ne more roditi nič dobrega. Zato se gre. Kapitalistom ne moreš več do živega, dokler se ne bojo začeli pobijati med sabo in, ob vsem tem se ne čudim, da so učiteljske plače nevredne učiteljev, – da ne govorim tudi o drugih, za državo tako pomembnih družbenih dejavnikih. Torej, tudi sam sem že zbiral podobne – precej protislovne – novinarske “pamflete”, ter jih nameraval ovekovečiti na blogu, ker gre po vsej verjetnosti zgolj za spopad kapitalističnega prestiža in njihove moralne pokvarjenosti, v ozadju pa je spet to, kdo si bo več nakradel. Ta zapis mi je všeč in upam, da bo še kje kdo malo po svoje razmišljal. “Minister” Štrukelj pa nič!. L.p.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !